Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM)Kerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM)

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri - ICU JPM turut diberi kepercayaan untuk melaksanakan projek pembangunan utama negara. Antara projek yang dimaksudkan ialah Tunas Mekar, Satu Daerah Satu Industri (SDSI), Projek Infrastruktur Awam (PIA), Projek Infrastruktur Asas (PIAS) dan Projek Industri Luar Bandar. Pada tahun 2007, ICU JPM telah dipertanggungjawabkan menjadi penyelaras utama Program Pembasmian Kemiskinan yang kini dikenali sebagai Program Kesejahteraan Rakyat. Untuk meningkatkan kinerja Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) Malaysia mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) Malaysia melalui Rekrutmen Jobs Terkini ICU JPM sebagai berikut :Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) - Pada 15 Mac 2005, kabinet telah memutuskan agar ICU JPM mengetuai Program Pemantauan Outcome yang menitikberatkan hasil dan impak bagi setiap projek agensi kerajaan di peringkat Persekutuan, negeri dan badan-badan berkanun.


Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) Malaysia telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha untuk meningkatkan kualitas yang ada di Malaysia, Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) Malaysia mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.


Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini bulan Jun 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) Malaysia di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG


Pada hari ini bulan Jun 2017 Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut:

Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM)Peluang Kerjaya :


1. Pembantu Perangkaan (E17) Pekerja Sambilan Harian


Syarat Lantikan :

 • Minimum kelayakan SPM. 
 • Kredit Bahasa Malaysia dan Matematik (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat SPM atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengan
 • nya oleh Kerajaan; 
 • Keutamaan diberi kepada mereka yang mempunyai lesen memandu yang sah dan kenderaan sendiri;
 • Tempoh Kontrak : Tiga (3) bulan
 • Warganegara : Malaysia


2. Juruteknik Awam Gred J19 (KONTRAK) 


Syarat Lantikan :

 • kelayakan Sijil/Diploma Kejuruteraan Awam. 
 • Kredit Bahasa Malaysia dan Matematik (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat SPM atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengan
 • nya oleh Kerajaan; 
 • Keutamaan diberi kepada mereka yang mempunyai lesen memandu yang sah dan kenderaan sendiri;
 • Tempoh Kontrak : 1 tahun
 • Warganegara : Malaysia


Lampiran Pendukung :

 • Resume (beserta 1 keping gambar berukuran passport) 
 • Salinan Kad Pengenalan
 • Sijil‐Sijil Berkenaan (Semua salinan sijil hendaklah DIAKUI SAH)
Catatan :
 • Iklan Jobs 2017 Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) Tarikh tutup : 16 Jun 2017Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) ?
Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Jun 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM), Sila kemukakan Resume yang lengkap beserta gambar sebelum atau selewat ‐ lewatnya pada 16 Jun 2017 (Jumaat).


Untuk Pertanyaan Lanjut, Sila Hubungi :

Pn. Norizan Bt Ibrahim
Di Talian  03‐6091 0782


Atau Email : Norizan@sel.icu.gov.my
Pautan : Jawatan Kosong ICU JPM

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
 • "KLIK" tombol "G+1" ==>
 • "Recommend" dan "Share" ==>
 • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment