Jawatan Kosong Lembaga Lada Malaysia (MPB)Kerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Lembaga Lada Malaysia (MPB)

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Lembaga Lada Malaysia (MPB) - Lembaga Lada Malaysia (MPB) adalah sebuah Badan Berkanun Persekutuan di bawah Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi Malaysia dan ditubuhkan dibawah Akta Lembaga Lada Malaysia 2006 pada 1 Januari 2007. Untuk meningkatkan kinerja Kementerian Pelancongan Dan Kebudayaan Malaysia mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Lembaga Lada Malaysia (MPB) melalui Rekrutmen Jobs Terkini Lembaga Lada Malaysia (MPB) sebagai berikut :

Jawatan Kosong Lembaga Lada Malaysia (MPB) - Ibu pejabat MPB terletak di Kuching, Sarawak, mempunyai dua buah Pejabat Wilayah iaitu di Johor Bahru dan Kota Kinabalu manakala sembilan buah Pejabat Cawangan terletak di Sarawak.MPB berperanan dalam pembangunan industri lada dari aspek penyelidikan, meningkatkan pengeluaran dan pengembangan lada.


Lembaga Lada Malaysia (MPB) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha untuk meningkatkan kualitas yang ada di Malaysia, Lembaga Lada Malaysia (MPB) mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Lembaga Lada Malaysia (MPB) mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.


Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini bulan Jun 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Lembaga Lada Malaysia (MPB) di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG


Pada hari ini bulan Jun 2017 Lembaga Lada Malaysia (MPB) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Lembaga Lada Malaysia (MPB)Peluang Kerjaya :No. JAWATAN KOSONG TARAF
JAWATAN
LOKASI
PENEMPATAN
BILANGAN
KEKOSONGAN
1. Pegawai Penyelidik Gred Q51/52 Tetap/Kontrak/Peminjaman Kuching1
2. Akauntan Gred WA48Tetap/Kontrak/Peminjaman Kuching 1
3. Pembantu Ehwal Ekonomi Gred E19 Tetap Kuching/Pejabat Wilayah Sarawak/Pejabat Wilayah Semenanjung 2
4. Pembantu Penyelidik Gred Q19 Tetap Kuching/Pejabat Wilayah Sarawak/Pejabat Wilayah Semenanjung 1
5. Pembantu Operasi Gred N11 Tetap Pejabat Wilayah Sabah 1

Catatan :
  • Iklan Jobs 2017 Lembaga Lada Malaysia (MPB) Tarikh tutup : 09 Jun 2017Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Lembaga Lada Malaysia (MPB) ?
Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Jun 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Jawatan Kosong Lembaga Lada Malaysia (MPB), Sila hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini :Pautan : Jawatan Kosong MPB

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
  • "KLIK" tombol "G+1" ==>
  • "Recommend" dan "Share" ==>
  • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment