Jawatan Kosong Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM)Kerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM)

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Jabatan Kastam Diraja Malaysia - Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) adalah salah sebuah badan jabatan kerajaan di bawah Kementerian Kewangan Malaysia. Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) berfungsi sebagai pemungut cukai import/eksport negara. Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) diterajui oleh Ketua Pengarah Kastam Malaysia dan dibantu oleh 3 orang timbalan. Untuk meningkatkan kinerja Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) melalui Rekrutmen Jobs Terkini FRIM sebagai berikut :Jawatan Kosong Jabatan Kastam Diraja Malaysia - Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) terbahagi kepada beberapa bahagian utama bagi menjaga keselamatan negara serta kesejahteraan rakyat, iaitu ; Bahagian Perkastaman & Cukai Dalam Negeri, Bahagian Perkhidmatan Teknik dan Bahagian Penguatkuasaan / Pematuhan.

Disamping itu, Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) turut mengadakan kerjasama dengan badan dunia, World Customs Organisation ( WCO ) dan negara-negara ASEAN yang lain.


Jabatan Kastam Diraja Malaysia telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas yang ada di Malaysia, Jabatan Kastam Diraja Malaysia mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Jabatan Kastam Diraja Malaysia mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Januari 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Jabatan Kastam Diraja Malaysia di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Januari 2017 Jabatan Kastam Diraja Malaysia kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Januari 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Jabatan Kastam Diraja MalaysiaPeluang Kerjaya :

mencari individu untuk menyertai perkhidmatan awam sebagai berikut :

PENGUASA KASTAM GRED WK41

Kekosongan : 150

Bidang Keutamaan :

 • Perakaunan
 • PengurusanPerniagaan/PengajianPerniagaan
 • PengurusanPemasaran
 • Ekonomi
 • Statistik
 • Undang-Undang
 • ForensikCatatan :
 • Iklan Jobs 2017 JKDM Tarikh tutup : 16 Januari 2017


Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Jabatan Kastam Diraja Malaysia ?Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Januari 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Jabatan Kastam Diraja Malaysia, Sila hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini :Pautan : Kerjaya Jabatan Kastam Diraja Malaysia

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
 • "KLIK" tombol "G+1" ==>
 • "Recommend" dan "Share" ==>
 • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment