Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Iklan Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor - Lembaga Zakat Selangor (MAIS) merupakan sebuah organisasi Islam yang memartabatkan syiar Zakat di Negeri Selangor, Malaysia. Bercita-cita untuk menjadi sebuah Organisasi Islam bertaraf dunia iaitu organisasi yang berasaskan prestasi, mengamalkan piawaian standard tadbir urus yang tinggi dan pengurusan zakat yang berkesan. Untuk meningkatkan kinerja Perbadanan Aset Keretapi (RAC) mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Perbadanan Aset Keretapi (RAC) melalui Rekrutmen Jobs Terkini Perbadanan Aset Keretapi (RAC) sebagai berikut :Iklan Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor - Negeri Selangor juga dikenali sebagai Selangor Darul Ehsan merupakan salah satu daripada tiga belas negeri yang membentuk Malaysia. Ia terletak di tengah-tengah Semenanjung Malaysia di pantai barat dan mengelilingi Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya. Negeri ini juga bersempadan dengan Negeri Perak di utara, Pahang di timur, Negeri Sembilan di selatan dan Selat Melaka di sebelah barat.


Lembaga Zakat Selangor telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitasnya di Malaysia, Lembaga Zakat Selangor mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Lembaga Zakat Selangor mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2016.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Disember 2016 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Lembaga Zakat Selangor di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Disember 2016 Lembaga Zakat Selangor kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Disember 2016 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor


Peluang Kerjaya :


PEMBANTU TADBIR UNDANG-UNDANG


TANGGUNGJAWAB :

Bertanggungjawab membantu Jabatan Undang - Undang dalam menjalankan urusan seharian agar operasi berjalan dengan lancar merangkumi proses Pemfailan, Perekodan persuratan, Penyediaan perjanjian dan kontrak, Mendraf Surat, Pendataan, Penyediaan Statistik dan Pentadbiran.


KELAYAKAN :
  • Memiliki Ijazah Sarjana Muda di dalam bidang Pengurusan dan Pentadbiran Pejabat atau yang diiktiraf oleh kerajaan atau yang setaraf dengannya.
  • Mempunyai pengalaman bekerja sekurang-kurangnya 2 tahun dalam pengurusan dan pentadbiran pejabat.
  • Mempunyai kemahiran menaip dengan pantas.
  • Bertutur dan menulis dengan lancar serta fasih di dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu.Catatan :
  • Iklan Jobs 2016 Lembaga Zakat Selangor Tarikh tutup : 09 Disember 2016


Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Lembaga Zakat Selangor ?
Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Disember 2016 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor, Sila hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini  :

Pautan : Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan November 2017 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2017 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISSjawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini November 2017 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan November 2017 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
  • "KLIK" tombol "G+1" ==>
  • "Recommend" dan "Share" ==>
  • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment