Jawatan Kosong KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja)

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Terkini KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) - Kumpulan Wang Simpanan Pekerja atau nama pendeknya KWSP merupakan sebuah institusi keselamatan sosial yang ditubuhkan di bawah Undang-Undang Malaysia, Akta Kumpulan Wang Simpanan Pekerja 1991 (Akta 452) yang menyediakan faedah persaraan kepada ahlinya melalui pengurusan simpanan mereka secara cekap dan boleh dipercayai. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi - misi nya, KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Kumpulan Wang Persaraan (KWAP) melalui Rekrutmen Jobs Terkini KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) sebagai berikut :KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini bulan April 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan April 2017 KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan April 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Terkini KWSP


Peluang Kerja Kosong :

Sekiranya anda percaya kepada Proposisi Nilai Pekerja yang dinyatakan dan berminat untuk menjadi sebahagian daripada anggota KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja), sila kemukakan permohonan anda untuk mana-mana jawatan kosong yang bersesuaian dengan latar-belakang dan kebolehan anda. Anda mungkin salah seorang daripada individu yang dicari untuk posisi : 

KUMPULAN WANG SIMPANAN PEKERJA mempelawa calon-calon yang berkelayakan, bermotivasi dan kompeten bagi mengisi kekosongan jawatan berikut :


1. SENIOR COMPUTER PROGRAMMER
2. SYSTEM ANALYST - APPLICATION MANAGEMENT (BI - ETL SUPPORT)
3. SYSTEM ANALYST - SERVER MANAGEMENT (VIRTUALIZATION)
4. SYSTEM ANALYST - MOBILE APPLICATION DEVELOPER
5. SYSTEM ANALYST - SERVER MANAGEMENT (MICROSOFT ACTIVE DIRECTORY)
6. SYSTEM ADMINISTRATOR (PFS)
7. SYSTEM ADMINISTRATOR
8. SENIOR SYSTEM ANALYST - RELATIONSHIP MANAGEMENT
9. NETWORK SECURITY ENGINEER
10. MOBILE TEST AUTOMATION ENGINEER
11. IT SECURITY ARCHITECTURE AND PROJECT MANAGER
12. IT SECURITY ADMINISTRATOR
13. IT PROCUREMENT SPECIALISTCatatan :
  • Iklan Jobs 2017 KWSPTarikh tutup :  15 April 2017
  • Sila pastikan Laporan Pemeriksaan Doktor lengkap dengan maklumat yang diperlukan. Hanya permohonan yang lengkap sahaja akan diproses.
  • Semua permohonan adalah SULIT dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Permohonan calon adalah dikira TIDAK BERJAYA sekiranya tidak menerima sebarang maklumbalas dari KWSP 3 BULAN selepas tarikh iklan ditutup.


Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di KWSP ?


Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini April 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong 2016 KWSP, Sila hantar Sebarang Lamaran lengkap via ONLINE ke alamat dibawah ini :Pautan : Jawatan Kosong KWSP

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan September 2017 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2017 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISSjawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini September 2017 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan September 2017 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
  • "KLIK" tombol "G+1" ==>
  • "Recommend" dan "Share" ==>
  • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment