Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)Kerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)
Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia - Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) merupakan badan berkanun yang terbentuk hasil daripada penggabungan Pejabat Pendaftar Syarikat (ROC) dengan Pejabat Pendaftar Perniagaan (ROB) di Malaysia yang mengawal selia syarikat dan perniagaan. Aktiviti utama SSM adalah sebagai sebuah agensi pemerbadanan syarikat dan pendaftaran perniagaan di samping membekalkan maklumat syarikat dan perniagaan kepada orang awam. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi misi nya, Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Suruhanjaya Syarikat Malaysia melalui Rekrutmen Jobs Terkini Suruhanjaya Syarikat Malaysia sebagai berikut :


Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) Sebagai peneraju utama ke arah peningkatan tahap tadbir urus korporat, SSM melaksanakan fungsinya mengawalselia pematuhan perundangan korporat dan pendaftaran perniagaan melalui aktiviti penguatkuasaan dan pemantauan yang komprehensif bagi memastikan perkembangan positif sektor korporat dan perniagaan untuk negara.

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)  mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)  mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2016.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Jun 2016 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) di Jawatan Terkini kedudukan: PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Jun 2016 Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Jun 2016 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :


Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)


Peluang Kerja Kosong :

Executive (Grade 50)


Deskripsi Jawatan Kosong :
  • Candidate must possess at least a Bachelor's Degree, Post Graduate Diploma, Professional Degree, Master's Degree, Economics, Finance/Accountancy/Banking, Law, Business Studies/Administration/Management, Marketing or equivalent.
  • Required language(s): Bahasa Malaysia, English
  • Fresh graduates are encouraged to apply.


Catatan :
  • Iklan Jobs 2016 Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) Tarikh tutup :  30 Jun 2016

Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di SSM ?

Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Jun 2016 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia, Silakan hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini  :


Pautan : SSM

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
  • "KLIK" tombol "G+1" ==>
  • "Recommend" dan "Share" ==>
  • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment