Jawatan Kosong SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia)

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Terkini SKMM Malaysia - SKMM Malaysia sentiasa mencari individu-individu yang berpengalaman dan memenuhi kriteria profesionalism. Jika anda berpengalaman, berdaya saing dan berkarisma dan ingin terlibat  di dalam menjanakan pertumbuhan industri komunikasi dan multimedia, kami ingin berjumpa anda. Di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, kami menawarkan suasana yang kondusif untuk pembentukan dan pertumbuhan individu. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi misi nya, Kerajaan PTPK Malaysia mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia) melalui Rekrutmen Jobs Terkini SKMM Malaysia sebagai berikut :


SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia) mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia) mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Januari 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia) di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Januari 2017 SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Januari 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Terkini SKMM MalaysiaPeluang Kerjaya :

SKMM Malaysia sentiasa mencari individu-individu yang berpengalaman dan memenuhi kriteria profesionalism untuk menyertai pasukan kami. Jika anda berpengalaman, berdaya saing dan berkarisma dan ingin terlibat  di dalam menjanakan pertumbuhan industri komunikasi dan multimedia, kami ingin berjumpa anda. Kami amat menghargai pandangan dan ketelusan dan menggalakkan kakitangan kami meneroka kreativiti disamping menggunakan bakat mereka. Di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, kami menawarkan suasana yang kondusif untuk pembentukan dan pertumbuhan individu.


TEMU DUGA TERBUKA
PENEMU DUGA SAMBILAN

Suruhanjaya  Komunikasi  dan  Multimedia  Malaysia  (MCMC)  mempelawa  pemohon  yang berminat untuk  memohon  jawatan  Penemu  duga  Sambilan  di  Pusat  Pungutan  Data Berkomputer di CYBERJAYA.

Tugas tersebut tidak melibatkan aktiviti berbentuk jualan. Sekiranya anda peramah, sentiasa sabar dan bersopan-santun dalam perbualan, kami ingin berjumpa dengan anda.

Tanggungjawab :
 • Menjalankan pelbagai soal selidik melalui temu bual telefon
 • Mematuhi polisi dan prosedur dalam mengendalikan soal selidik
 • Bekerja sebagai sebuah pasukan
 • Menjaga kerahsiaan maklumat responden


Kelayakan :
 • Warganegara Malaysia yang memiliki kelulusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang setaraf dengan kepujian dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris (Pemohon yang matang walaupun tidak mempunyai syarat ini akan dipertimbangkan)
 • Kemahiran bertutur dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Pengetahuan bertutur dalam bahasa lain adalah satu kelebihan (Bahasa Kantonis/Mandarin/Tamil atau bahasa-bahasa lain) 
 • Mempunyai perwatakan yang disenangi dan kemahiran komunikasi yang baik
 • Berkemampuan untuk bertutur dengan jelas dan mempunyai nada suara yang baik adalah satu kemestian
 • Pengalaman mengumpul data atau bekerja di pusat panggilan pelanggan merupakan satu kelebihan
 • Pesara yang mahir menggunakan tetikus komputer dan papan kekunci juga akan dipertimbangkan


Maklumat Tambahan :
 • Ini adalah jawatan penemu duga sambilan yang berasaskan projek 
 • Tiada gaji pokok. Bayaran adalah berdasarkan bilangan temu bual yang berjaya diselesaikan
 • Hari dan waktu bekerja adalah fleksibel dari Isnin hingga Jumaat, 9:00 pagi hingga 6:00 petang


Pemohon yang berminat dan memenuhi kriteria kelayakan dijemput untuk menghadiri temu duga - terbuka dengan membawa :
 • MyKad asal, 
 • 1 salinan gambar bersaiz pasport
 • Sijil SPMCatatan :
 • Iklan Jobs 2016 SKMM Malaysia Tarikh tutup : 25 Januari 2017


Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di SKMM Malaysia ?


Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Januari 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Terkini SKMM Malaysia, Silakan hantar Sebarang Lamaran SECARA LANGSUNG/TEMU DUGA sesuai ketentuan yang ada dibawah ini :
Waktu dan Tempat Temu duga - Terbuka :

Waktu :
 • Tanggal : 24 dan 25 Januari 2017, 
 • Hari : Selasa dan Rabu
 • Waktu : 9:00 - 4:00.


Tempat :

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia
Aras Bawah, MCMC Tower 1, 
Jalan Impact, Cyber 6, 63000 Cyberjaya, Selangor


Pautan : Jawatan Kosong SKMM

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan November 2017 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2017 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISSjawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini November 2017 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan November 2017 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
 • "KLIK" tombol "G+1" ==>
 • "Recommend" dan "Share" ==>
 • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment