Jawatan Kosong Kementerian Sains, Teknologi dan InovasiKerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI)
Jawatan Kosong Terkini Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI)  - Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) adalah Kementerian yang menerajui fungsi pembangunan ICT negara, Multimedia dan Inovasi. Pada tahun 2007, fungsi sains dan teknologi dipecahkan mengikut kluster Bioteknologi, ICT, Industri, Angkasa, Laut dan Atmosfera dan Teras Sains dan Teknologi. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi misi nya yaitu menjadi Peneraju agenda Sains, Teknologi dan Inovasi Negara, Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) melalui Rekrutmen Jobs Terkini Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi sebagai berikut :


Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2016.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Mac 2016 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Mac 2016 Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Mac 2016 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Terkini Kementerian MOSTI


Peluang Kerja Kosong :

LATIHAN INDUSTRI 

Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) menawarkan peluang latihan industri kepada pelajar - pelajar warganegara Malaysia daripada Institusi Pengajian Tinggi Awam/Swasta dalam dan luar negara. Tawaran ini dibuka kepada pelajar yang sedang mengikuti pengajian diperingkat Diploma atau Ijazah Sarjana Muda.Dokumen Persyaratan :
  • Surat permohonan pelajar
  • Resume pelajar
  • Surat rasmi daripada IPTA/IPTS *
  • Transkrip pengajian*Catatan :
  • Iklan Jobs 2016 Kementerian MOSTI Tarikh tutup :  Mac 2016

Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Kementerian MOSTI ?

Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Mac 2016 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Terkini 2016 Kementerian MOSTI, Silakan hantar Sebarang Lamaran ke alamat berikut:

Setiausaha Bahagian
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi
Aras 5, Blok C4, Kompleks C
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62662 PUTRAJAYA
u.p. : Seksyen Pembangunan Sumber Manusia dan Kompetensiatau melalui emel kepada : "fauziah@mosti.gov.my" atau "malaalias@mosti.gov.my"

*) Dokumen dalam format PDF/JPEG jika dihantar melalui emel


Pautan

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
  • "KLIK" tombol "G+1" ==>
  • "Recommend" dan "Share" ==>
  • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment