Jawatan Kosong Pos Malaysia BerhadKerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Terkini Pos Malaysia Berhad - Pos Malaysia merupakan pembekal eksklusif perkhidmatan mel di Malaysia. Syarikat ini dikorporatkan dari Jabatan Perkhidmatan Pos Malaysia milik kerajaan pada 1990. Pos Malaysia sentiasa mencari individu-individu yang berpengalaman dan memenuhi kriteria profesionalism. Pos Malaysia menawarkan suasana yang kondusif untuk pembentukan dan pertumbuhan individu. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi misi nya, Pos Malaysia mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Pos Malaysia melalui Rekrutmen Jobs Terkini Pos Malaysia sebagai berikut :
Pos Malaysia telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, Pos Malaysia mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Nestle mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Jun 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Pos Malaysia di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Jun 2017 Pos Malaysia kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Jun 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :


Jawatan Kosong Terkini Pos Malaysia
Peluang Kerjaya :

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pos Malaysia Berhad sebagai :


Senior Associate, Special ProjectKelayakan Jawatan :


 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah Profesional, Logistic / Transportation, Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan atau setaraf.
 • Sekurang-kurangnya 5 tahun  pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
 • Analisis, bebas, pemain pasukan rajin dan motivasi diri.
 • Disiplin diri dan komitmen untuk menyampaikan keputusanLokasi Jawatan Kosong :


Pos Malaysia Headquarters,
City Centre, 50670 Kuala Lumpur,
Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Catatan :
 • Iklan Jobs 2017 Pos Malaysia Tarikh tutup : 11 Jun 2017


Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Pos Malaysia ?


Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Jun 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Terkini 2017 Pos Malaysia, Calon - calon yang berminat dan meoenuhi kelayakan seperti al atas diminta menghantarkan resume serta salinan sijil-sijil akademik (PMR/SPM), 1 keping gambar berukuran passport serta dokumen yang berkaitan. Silakan hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini :Pautan :  Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
 • "KLIK" tombol "G+1" ==>
 • "Recommend" dan "Share" ==>
 • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

1 comment:

 1. Salam..still boleh memohon tak jawatan officer tu?..

  ReplyDelete