Jawatan Kosong Maxis Mobile Sdn BhdKerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Maxis Mobile Sdn Bhd

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Maxis Mobile Sdn Bhd
Jawatan Kosong Terkini Maxis Berhad - Maxis Mobile Sdn Bhd adalah pembekal perkhidmatan komunikasi terkemuka di Malaysia, membolehkan individu, keluarga dan perniagaan untuk melakukan lebih banyak dalam Always On World. Sebagai pelanggan kami semakin melibatkan diri dalam alam semesta yang sentiasa mengembangkan Aplikasi yang bisa menghubungkan satu sama lain. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi misi nya, Maxis Berhad mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Maxis Berhad melalui Rekrutmen Jobs Terkini Maxis Berhad sebagai berikut :


Maxis Berhad telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, Maxis Berhad mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Maxis Berhad mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2016.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Februari 2016 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Maxis Berhad di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Februari 2016 Maxis Berhad kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Februari 2016 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Terkini Maxis Berhad


Peluang Kerjaya : Segment Sales Manager

Wilayah : Malaysia - Kuala Lumpur

Akauntabiliti utama :
 • Untuk melihat, mengambil dan meningkatkan bilangan wakil jualan untuk produk Hotlink
 • Bagi memastikan pertumbuhan peniaga aktif dalam segmen masyarakat antara bangsa
 • Untuk membimbing Pakar segmen untuk merancang, latihan jadual dan menyediakan panduan untuk kakitangan jualan peniaga
 • Untuk memastikan Pakar segmen menyediakan Jualan dan Latihan Produk untuk kakitangan peniaga
 • Untuk memastikan Pakar segmen menyediakan AMR, e Reload dan latihan Dealernet untuk kakitangan peniaga
 • Untuk memastikan Pakar segmen menyediakan Kempen atau maklumat produk baru kepada kakitangan peniaga
 • Kenal pasti bersegmen Pasaran Mikro dan membangunkan rancangan untuk memenangi pasaran.
 • Memastikan Penguasaan Pasaran Mikro dan pelanggan yang lebih tinggi dalam masyarakat antarabangsa yang diberikan
 • Pelan kalendar aktiviti dengan program-program yang memimpin dan menarik untuk pasaran dibahagikan dengan matlamat untuk menarik dan melibatkan diri segmen yang disasarkan untuk menyokong inisiatif pelanggan.
 • Tumbuh pelanggan bersegmen, hasil dan bahagian pasaran di kawasan masing-masing dalam.
 • Menganjurkan, menyelia dan sumber pengedar kereta api untuk mendapatkan sokongan yang berkesan


KELAYAKAN
 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Pentadbiran Perniagaan Sarjana Muda, Pemasaran, Jualan atau setara.
 • Sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman bekerja dalam FMCG, Tembakau, Telco & mana-mana bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
 • Sebaik-baiknya Eksekutif / Eksekutif Kanan yang pakar dalam Kawasan Jualan, pengurusan Wataniah, pengetahuan pengedaran FMCG atau setara.
 • Baik kemahiran komunikasi dan kemahiran persembahan
 • Ciri-ciri peribadi: Positif, Ghairah, kerjasama, A starter diri, Kebolehan melaksanakan di bawah tekanan dalam persekitaran yang mencabar dan Seorang pemain pasukan.


  Catatan :
  • Iklan Jobs 2016 Maxis Berhad Tarikh tutup : 25 Februari 2016

  Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Maybank ?

  Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Februari 2016 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Terkini 2016 Maxis Berhad, Silakan hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini  :


  Pautan

  Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

  = JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

  Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
  jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
  Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
  • "KLIK" tombol "G+1" ==>
  • "Recommend" dan "Share" ==>
  • "Follow@iklan_jawatan" ==>
  jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

  No comments:

  Post a Comment