Jawatan Kosong Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB)Kerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB)

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Terkini MPOB - Lembaga Minyak Sawit Malaysia (LMSM) atau MPOB (Malaysian Palm Oil Board) merupakan badan yang bertanggungjawab merancang, menyelidik dan membangunkan industri minyak sawit dan kelapa sawit di Malaysia. LMSM terletak di bawah pentadbiran Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi Malaysia. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi misi nya, Lembaga Minyak Sawit Malaysia (LMSM) mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari MPOB melalui Rekrutmen Jobs Terkini MPOB sebagai berikut :


Lembaga Minyak Sawit Malaysia (LMSM) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, MPOB mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Nestle mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2016.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Januari 2016 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia MPOB di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Januari 2016 Lembaga Minyak Sawit Malaysia (LMSM) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Januari 2016 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Terkini Lembaga Minyak Sawit Malaysia


Peluang Kerjaya :

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) sebagai:
 • Pegawai Penyelidik Q41/Q53 (16 Kekosongan)
 • Pegawai Teknologi Maklumat F41/F48
 • Pegawai Tadbir N41 (07 Kekosongan)
 • Penolong Jurutera JA29
 • Jurufotografi B27
 • Penolong Pegawai Penyelidik /Q27 (04 Kekosongan)
 • Penolong Pegawai Tadbir /N27 (05 Kekosongan)
 • Setiausaha Pejabat N27/N32
 • Pembantu Penyelidik Q17 (04 Kekosongan)
 • Pembantu Tadbir (P/O) (04 Kekosongan)
 • Pemandu Kenderaan H11 (04 kekosongan)
 • Pembantu Awam H11


KELAYAKAN
  Muat turun syarat permohonan jawatan disini  Catatan :
  • Iklan Jobs 2016 MPOB Tarikh tutup : 21 Desember 2015

  Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di MPOB ?

  Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Januari 2016 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Terkini 2016 MPOB, Silakan hantar Sebarang Lamaran sila GERBANG ONLINE ke alamat dibawah ini  :


  Pautan

  Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

  = JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

  Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
  jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
  Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
  • "KLIK" tombol "G+1" ==>
  • "Recommend" dan "Share" ==>
  • "Follow@iklan_jawatan" ==>
  jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

  No comments:

  Post a Comment