Jawatan Kosong Columbia Asia HospitalKerajaan Swasta Terkini Jun 2018

Jawatan Kosong Columbia Asia Hospital

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Terkini Columbia Asia Hospital - Columbia Asia adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan swasta antarabangsa yang ditubuhkan di Malaysia pada tahun 1996. Ia bermula hospital pertamanya di Sarawak, Sabah dan Sarawak pada tahun 1997. Kini, Columbia Asia menawarkan 28 kemudahan perubatan (hospital / klinik / kemudahan penjagaan lanjutan) di seluruh Asia dengan 11 di Malaysia. Columbia Asia menawarkan perkhidmatan perubatan yang optimum dan berpatutan melalui hospital dan klinik-klinik itu. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi misi nya, Columbia Asia Hospital mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Columbia Asia Hospital melalui Rekrutmen Jobs Terkini Columbia Asia Hospital sebagai berikut :


Columbia Asia Hospital telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, Columbia Asia Hospital mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Columbia Asia Hospital mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2016.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Januari 2016 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Columbia Asia Hospital di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Januari 2016 Columbia Asia Hospital kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Januari 2016 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Terkini Columbia Asia Hospital


Peluang Kerjaya : NIGHT SUPERVISOR (CHERAS - SELANGOR)

Tanggung jawab
 • Mengambil alih laporan daripada penyelia sebelumnya, menyemak laporan tersebut dan membuat pusingan lengkap semua unit dan maklum keadaan pesakit
 • Melayani segala kecemasan di hospital dan mengambil perintah keadaan sehingga ketibaan kakitangan kanan pentadbiran
 • Memastikan amalan yang selamat dijalankan, bertanggungjawab dalam peruntukan katil dan pengurusan isu kakitangan sebagaimana yang sesuai
 • Menempatkan kakitangan yang sesuai, melayani aduan pesakit, menyelaras ATAU pasukan untuk pembedahan kecemasan
 • Melaksanakan segala tugas-tugas lain yang diberikan

KELAYAKAN
 • Negeri Jururawat Berdaftar dengan pengalaman 3 tahun di peringkat penyeliaan
 • Memiliki sah Sijil Amalan Tahunan
 • Boleh bekerja syif
 • Mempunyai komunikasi yang baik dan kemahiran interpersonal


  Catatan :
  • Iklan Jobs 2016 Columbia Asia Hospital Tarikh tutup : 15 Januari 2016

  Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Columbia Asia Hospital ?

  Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Januari 2016 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Terkini 2016 Columbia Asia Hospital, Silakan hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini  :


  Pautan

  Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2018 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

  = JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

  Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISS
  jawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun 2018 )
  Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan Jun 2018 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
  • "KLIK" tombol "G+1" ==>
  • "Recommend" dan "Share" ==>
  • "Follow@iklan_jawatan" ==>
  jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

  1 comment:

  1. salam,saya nurul tengah mencari kekosongan kerja dalam bidang perubatan atau apa2 jawatan kosong yang berkaitan dengan bidang sy,sy lulusan dip.pembantu perubatan..mohon hubungi sy melalui email adnifirdhaus23@gmail.com.

   ReplyDelete