Jawatan Kosong Bank Rakyat Malaysia

www.jawatanter.com menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada pengguna portal. Tiada sebarang bentuk pembayaran atau yuran dikenakan secara langsung atau tidak langsung, di dalam mana-mana permohonan, pendaftaran atau apa jua keadaan.

Jawatan Kosong Terkini Bank Rakyat Malaysia - Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad atau Bank Rakyat ialah sebuah bank Malaysia yang ditubuhkan pada bulan September 1954 di bawah Ordinan Koperasi 1948, berikutan perkembangan gerakan koperasi di negara ini. Bank Rakyat dikawalselia oleh Bank Negara Malaysia (BNM) dan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan. Untuk meningkatkan kinerja serta mencapai visi misi nya, Bank Rakyat Malaysia mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Bank Rakyat Malaysia melalui Rekrutmen Jobs Terkini Bank Rakyat Malaysia sebagai berikut :Bank Kerjasama Rakyat Malaysia telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas Pelayanan di Malaysia, Bank Rakyat Malaysia mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Bank Rakyat Malaysia mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Mei 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Bank Rakyat Malaysia di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Mei 2017 Bank Rakyat Malaysia kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Mei 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Terkini Bank Rakyat Malaysia


Peluang Kerjaya :


Bank Rakyat Malaysia Berhad (Bank Rakyat) dengan ini mempelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Bank Rakyat Malaysia Berhad (Bank Rakyat) sebagai :


KERANI SEMENTARASyarat Lantikan :
 • Mempunyai kelulusan Diploma dalam bidang Perbankan / Pengajian Perniagaan / Perakaunan / Pentadbiran Awam dari institusi pengajian yang diiktiraf oleh JPA/MQA dengan minimum HPNM 2.50
 • Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dengan pencapaian sekurang-kurangnya :
  • Bahasa Melayu : Kredit
  • Matematik : Kredit
  • Bahasa Inggeris : Lulus
 • Kemahiran dalam menggunakan komputer.
 • Pengalaman dalam bidang perbankan/perakaunan adalah satu kelebihan.
 • Tiada pengalaman kerja diperlukan.
 • Perkhidmatan Secara Sambilan/Sementara.
 • Tempoh Perkhidmatan selama 3 bulan.Catatan :
 • Iklan Jobs 2017 Bank Rakyat Malaysia Tarikh tutup : 21 Mei 2017


Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Bank Rakyat Malaysia ?


Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Mei 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Terkini Bank Rakyat Malaysia, Silakan hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini :


Bagi sesiapa yang berminat boleh memohon dan mengisi butiran permohonan anda dengan melawat laman sesawang bank rakyat di https://myaccess.bankrakyat.com.my/career/

Hanya calon-calon yang disenaraipendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Pautan : Jawatan Kosong Bank Rakyat Malaysia

Untuk Peroleh iklan jawatan kosong terkini bulan November 2017 lainnya sila ikuti link kami yang ada dibawah ini. Disamping itu anda juga bisa mendaftarkan Email anda kepada kami untuk peroleh Update Iklan Jawatan Kosong terkini dari kami baik jawatan kosong berkanun, kerajaan atau jawatan kosong swasta serta kerani secara GRATIS atau anda juga bisa mengikuti Fanspage kami di Facebook yang juga selalu update iklan jawatan kosong terkini 2017 setiap harinya. Terimakasih atas lawatannya dan semoga sukses peroleh Jobs yang anda inginkan.

= JOM LANGGAN IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI =

Sila Daftar Emel anda untuk Peroleh dari kami secara PERCUMA / GRATISSjawatanter ( Iklan Jawatan Kosong Terkini November 2017 )
Jangan lupa silahkan bantu kami menyebarluaskan iklan jawatan kosong terkini bulan November 2017 ini, Agar rakan, saudara atau keluarga anda yang kesulitan mencari jawatan kosong bisa mengetahui iklan jawatan kosong hari ini dan cepat memperoleh jobs, yaitu cukup dengan :
 • "KLIK" tombol "G+1" ==>
 • "Recommend" dan "Share" ==>
 • "Follow@iklan_jawatan" ==>
jangan lupa meletakan link www.jawatanter.com sebagai sumber iklan.

No comments:

Post a Comment